Jongerenreizen St. Julians

Hoewel St. Julians populair is onder Britse jongeren, is het ook voor Nederlandse jongeren een mooie stad om vakantie te vieren. Jongerenreisorganisaties Beachmasters en Gogo organiseren in de zomermaanden jongerenreizen naar St. Julians. Uiteraard is enkel vervoer per vliegtuig mogelijk, want St. Julians ligt op het eiland Malta. Tijdens de jongerenreis worden er diverse activiteiten georganiseerd, wisselend per reisorganisatie. Hieronder een overzicht van de beste appartementen en hotels en de activiteiten per reisorganisatie.

GOGO MaltaGogo

Het motto van GOGO is “Slapen doe je thuis maar”! Naast dat je goed kan stappen in de lokale kroegen en clubs, zal ook komend jaar weer Totally Summer naar Malta afreizen voor de ultieme zomerparty! Afgelopen zomer waren onder andere Freddy Moreira, Lil’ Kleine en The Partysquad bij Totally Summer. Een geweldig feest op een unieke locatie op Malta. Uiteraard verzorgt GOGO ook weer een mooie kroegentocht.

De reis is per vliegtuig met vliegmaatschappij Transavia. GOGO heeft zeven verschillende appartementen en hotels in het aanbod. Wij raden BE.HOTEL en Cavalieri Art hotel aan.

Overdag en s’avonds organiseert GOGO leuke activiteiten. De precieze activiteiten zijn nog niet bekend, maar in het verleden werden onder meer de volgende activiteiten georganiseerd:

  • Zwemmen met dolfijnen
  • Duiken
  • Spirit of Malta partyboat
  • Numero Uno (Openlucht discotheek)
  • Jeep- en boottocht

Ga naar GOGO voor meer informatie

Beachmasters

Ook Beachmasters heeft een aantal leuke hotels en appartementen waar veel andere jongeren zitten om samen met jou een feestje te vieren. Sommige accomodaties liggen midden in het uitgaansgebied Paceville en zitten op loopafstand van het strand. Geen zin in zand tussen je voeten? Beachmasters heeft ook jongerenreizen naar Malta met een zwembad.

De reis is per vliegtuig met vliegmaatschappij Transavia. Beachmasters heeft 4 accomodaties, wij raden BE.Hotel aan.

Overdag en s’avonds organiseert Beachmasters leuke activiteiten. Met de Beachmasters Feestdeal ga je mee op kroegentocht, de partyboat en Knalta by night. Andere activiteiten zijn de openluchtdiscotheek Gianpula, Cafe del Mar, duiken, adventure tour en relaxing beach day.

Ga naar Beachmasters voor meer informatie