Pretparken en Waterparken Malta

In en rondom St. Julians op Malta liggen verschillende leuke waterparken en pretparken. We hebben een overzicht voor je samengesteld van de leukste water- en pretparken op het eiland Malta.


Splash & Fun

Splash & Fun is het waterpark van Malta. Met een aantal lange glijbanen en diverse glijbanen speciaal voor kinderen hoef je je hier niet snel te vervelen. Het park heeft ook een groot golfslagbad, lazy river, turbotol en sidewinder.

Website | Openingstijden (zomer): 09.00-21.00 | Coast Road, NXR 9038, Malta

Mediterraneo Marine Park

In het Meditterraneo park zijn gedurende de dag dolfijnen, zeeleeuwen en papegaaienshows te bezichtigen. Ook is er de mogelijkheid om de dolfijnen van dichtbij te zien, te aaien en te leren met welke signalen je ze kunstjes kunt laten doen. Ook is er een reptielenhuis waar je een collectie met slangen, leguanen, spinnen en schildpadden kunt bekijken.

Website | Openingstijden (zomer) 09.15-18.00 | White Rocks, Bahar ic-Caghaq Sliema, Sliema (Bij St. Julians bay, naast Splash & Fun)

Popeye Village

Dit park werd oorspronkelijk gebouwd als filmset voor een Popeye film. Het is een verzameling van houten huisjes in Anchor Bay. Op dit moment is het een openlucht museum en familie pretpark. In het park heb je de mogelijkheid om met een boottripje om Anchor Bay te varen en in de bioscoop kun je een film over de productie van de set zien. Ook zijn er verschillende shows met een popeye thema te zien. Het park krijgt wisselende reacties, zo zijn er mensen die heel enthousiast zijn, maar ook mensen die het park niet de moeite waard vinden en ook klagen over het feit dat het er vies is.

Website | Anchor Bay, Mellieha, eiland Malta | 9.30-17.30