Uitgaan St. Julians

Uitgaan in St. Julians is een hele belevenis. Het dorp staat niet voor niets bekend als de partystad van Malta. In de wijk Paceville, tussen de St. Julians baai en St. George’s baai, bevinden zich vele kroegen en clubs. Er zijn zoveel verschillende bars en cafés met verschillende muziekstijlen dat er voor elk wat wils is. Indien je met Gogo of Beachmasters naar St. Julians gaat, dan is de kroegentocht een goede manier om te ontdekken wat jou favoriete bar wordt tijdens je vakantie in St. Julians. Voor Hiphop en R&B kun je het beste naar Havana Bar gaan. In Footlose draaien ze met name eighties muziek. Ben je meer van de lounge muziek dan kun je terecht in 7 Rooms. Houd je meer van house en dance? Dan is de Qube bar iets jou. Ook heeft Malta één van de mooiste openlucht discotheken van Europa, Numero Uno. Hier kun je losgaan op onder meer de muziek van DJ Tiësto en Bob Sinclair.

Footloose

Footloose Fun Bar is een populaire bar onder Nederlandse jongeren. De kroeg heeft plaats voor 500 man en draait met name Top 40 en dance muziek. Naast een drankje en dansen, kun je er ook lekker eten. Een biertje en wijntje kost er rond de 2,50 euro.  

Qube Bar

Qube Bar is een schitterende wodkabar waar met name Dance en House muziek wordt gedraaid. Met 400 andere feestgangers wordt er op de beneden- en bovenverdieping gefeest tot in de late uurtjes. Qube Bar staat bekend om de verschillende soorten wodka die er worden geserveerd.  

Facebook Qube Bar | Website

Nordic Bar

De Scandinavische bar Nordic heeft twee verdiepingen. Alle muziekstijlen komen wel aan bod, van oldies tot dance. Iedere avond is er een ander thema-avond. De bar heeft drie grote tv schermen waarop sommige avonden sportwedstrijden worden uitgezonden. Veel Denen, Zweden, Finnen en Noren komen naar deze bar om feest te vieren.

Facebook Nordic Bar | Twitter | Youtube kanaal 

Bar Native

In deze Spaanse bar kun je naast een heerlijk hapje eten ook in de avond met je vrienden op stap. Je waant je in Spanje met de Spaanse, salsa en reggeaton muziek. Voor de echte salsa liefhebber is er zelfs een heuse salsa bar te vinden. De bar staat verder bekend om de heerlijke mojito’s. Je kunt zowel binnen als buiten zitten. Op sommige avonden zijn er leuke themafeesten en worden belangrijke sportevenementen uitgezonden op het grote scherm.

Facebook Bar Native | Twitter

Black Bull Pub 

De Black Pull is een restaurant en pub, waar je heerlijk kunt eten of een drankje kunt drinken op het lounge terras. Iedere dag van 6 uur tot 10 uur is de tweede cocktail gratis. De pub heeft een moderne inrichting en is een mooie plek om met vrienden sport te gaan kijken op de grote tv’s.

Facebook Black Bull 

Numero Uno

Numero Uno is één van de grootste openlucht discotheken van Malta. Het is een populaire feestlocatie in het hoogseizoen. Het ligt buiten St. Julians in het midden van het eiland Malta op ca. 11 kilometer afstand. Het decor van de club met omringende bomen en een Thais decor zorgt voor een magische sfeer. Ongeveer 4000 man kunnen feesten in de club op hits, RnB, house en rock muziek.

Website Numero Uno 

Uitgaan St. Julians